روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

سرنوشت طلا‌ها و دلار‌های ضبط شده توسط طالبان چه شد؟

بانک مرکزی افغانستان اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار و مقداری طلای ضبط شده از مقام‌های سابق این کشور را توسط مسئولان طالبان تحویل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، بانک مرکزی افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار پول نقد و مقداری طلا را که از خانه‌های مقامات سابق این کشور به دست آمده بود را به خزانه این بانک سپرده‌اند.

این تحول تازه در حالی صورت گرفته که نگرانی‌های مردم از بحران جدی اقتصادی در افغانستان افزایش یافته است. کمبود پول افغانی و دلار از مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی در افغانستان محسوب می‌شود.

با این حال، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول (IMF) و بانک مرکزی آمریکا، دارایی‌های افغانستان و دسترسی این کشور به کمک‌های بین‌المللی را به خاطر نبود شفافیت در ساختار حکومت افغانستان طی هفته‌های گذشته، به حالت منجمد قرار داده‌اند.

سازمان ملل متحد در گزارشی هفته گذشته هشدار داد که اگر دارایی‌های افغانستان آزاد نشود، بیش از ۹۷ در صد جمعیت افغانستان تا اواسط سال آینده میلادی زیر خط فقر قرار خواهند گرفت.


سازمان ملل در نشست دوشنبه (۲۲ شهریور) در ژنو ۱.۲ میلیارد دلار کمک به افغانستان متعهد شد، اما اظهارداشت که پولی در اختیار طالبان قرار نمی‌هد، اما از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خیریه، غذا و دارو و سایر نیازمندی‌ها را در آستانه زمستان به افغانستان می‌رساند.

«آذرخش حافظی» از اعضای ارشد اتاق تجارت و صنایع افغانستان نیز به رادیو آزادی گفته است که «کمک‌های خارجی قطع شد، ذخایر مالی افغانستان که پشتوانه پول ملی ما بود، از سوی مراجع بین‌المللی به حالت تعلیق در آمد. جریان پول در افغانستان بسیار مختل شده است و فعلاً اموالی را که داریم از ذخایر فروخته می‌شود. مال جدید خریداری نشده که دو یا سه ماه بعد، نیاز بازار را تکمیل کند»./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار